Termeni si conditii

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. GFS Brokers S.R.L. ("GFS Brokers") și deține toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

GFS Brokers depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, GFS Brokers nu este și nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanță pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informațiilor prezentate in acest site.

Informațiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fără a reprezenta o ofertă de servicii sau produse din partea GFS Brokers.

Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze oricare din sucursalele și partenerii locali GFS Brokers pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului, cât și asupra condițiilor în care acesta este oferit.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al GFS Brokers.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii si informațiilor din prezentul site din partea oricărei persoane, cu excepția deținătorului sau legal - GFS Brokers, da dreptul unilateral si neechivoc ca GFS Brokers să faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor si/sau autoritatilor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza pagina Politica De Utilizare A Datelor Personale